Allround adviseur

Allround adviseur2018-10-01T14:57:12+00:00

Allround Adviseur

Waar de mens is, is gedrag. Thuis, op school, op het werk en op de sportvelden.
In elke situatie kan de vraag ontstaan om eens diepen erin te zoomen op gedrag.
Inzichtelijk maken wat iemand drijft, wat bij iemand past, maar juist ook
wat mogelijke valkuilen en gedragsrisico’s zijn.

Wij geloven erin dat door inzicht te bieden in gedrag, mensen effectiever met elkaar en de situatie om gaan. Dit doen wij door bespreekbaar te maken wat er echt speelt. Niet omdat het leuk is, maar omdat het wat oplevert. Met een complimentendouche komt niemand verder. Inzichten waarmee het individu, of het nu een jongere of volwassenen is, zelf verder kan.

In een tijd waarin begrippen zoals: sneller, efficiënter en goedkoper niet meer weg te denken zijn, zien wij het als onze missie om inzicht in gedrag voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen wij onder andere door organisaties te adviseren en te ondersteunen met behulp van digitale hulpmiddelen en data-analyse gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde DilemmaMethode.

Wie wij zoeken

Wij zoeken iemand die voor ons kiest met dezelfde missie en die affiniteit heeft met gedrag en gedrag in organisaties. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om organisaties te ondersteunen bij het inzichtelijk maken van gedrag? En durf jij te zeggen waar het op staat en niet sociaal wenselijk te handelen? Solliciteer dan nu.

Wat je gaat doen

Je gaat adviesgesprekken voeren met organisaties en (potentiele)klanten waarbij je in staat bent op verschillende niveaus te schakelen. Je neemt mensen op zowel individueel als groepsniveau mee in de werking van de DilemmaMethode. Dit betekent dat je het ene moment het gesprek voert met een medewerker of een kandidaat of wordt je op het volgende moment gevraagd op organisatieniveau te adviseren. Daarnaast geef je training op locatie over de methodiek aan organisaties, scholen en gemeenten.

Naast de adviesgesprekken weet je wat er speelt binnen het werkveld zodat onze organisatie hierop kan anticiperen om vervolgens de ideeën om te zetten naar concrete plannen rondom productontwikkeling en optimalisatie. Kortom: genoeg ruimte om mee te denken en eigen ideeën uit te werken!

Ben jij op zoek naar ons? Heb je WO werk- en denkniveau? Beschik je over de juiste motivatie? Laat het ons weten en solliciteer. Een E-assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Solliciteer op www.DilemmaManager.nl/solliciteren door middel van de code: Me284Cv