Loading...

Leiderschap

Leiderschap2018-08-14T15:49:29+02:00

Project Description

Vaak wordt bij verandering in de organisatie gekeken naar de ontwikkeling van medewerkers. De invloed van bijvoorbeeld de leiderschapsstijl van de leidinggevende of ondernemer is echter vaak onderbelicht. Leiderschap is niet alleen een vaardigheid of competentie die je kunt aanleren. Effectief leidinggeven wordt door meer factoren beïnvloed; Zo hebben de persoonlijke drijfveren invloed en dragen situationele factoren bij aan het al dan niet kunnen inzetten van aangeleerde vaardigheden. Zelfkennis, zicht op de eigen talenten en valkuilen en daarop kunnen anticiperen maken daarbij het verschil. Onderstaande instrumenten brengen de leiderschapskwaliteiten objectief in beeld. De leiderschapsproducten kunnen ingezet worden voor leidinggevenden op verschillende niveaus in de organisatie. De instrumenten kunnen ondersteunen bij leiderschapsontwikkeling, MT-samenstelling en coaching en begeleiding van fusies, overnames en re-organisaties.

  • Vergroot effectief leiderschap
  • Inzicht in jouw leiderschapsstijl en de invloed hiervan op medewerkers
  • Zelfevaluatie door middel van zelfreflectie
  • Inzicht in kansen en belemmeringen
  • Your Content Goes Here

Producten

Product Toepassingsgebied Wat brengt het in kaart
LeiderschapScan Uitgangspunt bij leiderschapsontwikkeling of coaching. Geeft inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie van de leidinggevende. En geeft een beeld van de beleving ten aanzien van de eigen leiderschapskwaliteiten.
LeiderschapDeepscan Uitgebreid onderzoek ten aanzien van leiderschapsontwikkeling. Geeft naast inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie , een beeld van de beleving ten aanzien van de eigen leiderschapskwaliteiten, ook inzicht in mentale belasting, balans werk-privé en prioriteiten die de kandidaat stelt. Bij de Deepscan schrijft een adviseur van DilemmaManager de adviesrapportage op basis van de vraagstelling bij de kandidaat.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op
of vraag hier ons complete portfolio en prijslijst voor zakelijke dienstverlening aan.

Contact