Loading...

Ondernemerschap

Ondernemerschap2018-08-16T13:35:59+02:00

Project Description

Ondernemerschap is van nature of vanuit de persoonlijke achtergrond meegegeven en is in mindere mate een resultaat van opgedane kennis of vaardigheden. Succesvol ondernemen hangt dan ook nauw samen met zelfkennis en zelfinzicht. Wat zijn jouw drijfveren, welke kwaliteiten heb jij als ondernemer en welke kansen en risico’s brengt dit met zich mee? Ben jij je bewust van deze kansen en risico’s en ben je in staat hierop te anticiperen? Wanneer jij je bewust bent van jouw drijfveren, talenten en valkuilen en weet wie jij bent als ondernemer verhoogt dat de slagingskans van jouw onderneming. Persoonlijk ondernemerschap vraagt niet alleen van iemand om competenties te ontwikkelen, maar vraagt ook om de bereidheid (motivatie) en kracht (mentale weerbaarheid en energie) om gedragspatronen en vaardigheden te ontwikkelen die niet de eigen voorkeur hebben. Dit niet alleen om je als ondernemer te (blijven) ontwikkelen, maar vooral ook om de verantwoordelijkheid voor de eigen onderneming te kunnen nemen en zowel in situaties van succes als van tegenslag te kunnen blijven anticiperen. Het uitgangspunt bij persoonlijk ondernemerschap is dan ook dat de ondernemer in staat is regie te voeren over zijn talenten, capaciteiten en beperkingen en daar zijn eigen inzetbaarheid op afstemt of waar nodig verder ontwikkelt. Zodat je rendement uit je ‘eigen vermogen’ haalt door middel van persoonlijke ontwikkeling.

  • Meer rendement uit persoonlijke ontwikkeling
  • Inzicht in kansen en risico’s als ondernemer
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here

Producten

Product Toepassingsgebied Wat brengt het in kaart
OndernemerschapScan Uitgangspunt bij ontwikkeling of ondernemers- of businesscoaching. Geeft inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie van een ondernemer. En geeft een beeld van de beleving ten aanzien van de eigen ondernemerskwaliteiten.
OndernemerschapDeepscan Uitgebreid onderzoek ten aanzien van ondernemerschap en ontwikkeling. Geeft naast inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie, een overzicht van de beleving ten aanzien van de eigen ondernemerskwaliteiten, ook inzicht in mentale belasting, balans werk-privé en prioriteiten die een ondernemer stelt. Bij een Deepscan schrijft een adviseur van DilemmaManager de adviesrapportage op basis van de vraagstelling.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op
of vraag hier ons complete portfolio en prijslijst voor zakelijke dienstverlening aan.

Contact