Stage marketing/communicatie

Gedrag wordt vaak gezien als iets wat moeilijk tastbaar is. Iedereen weet dat gedrag een grote invloed heeft op alles wat we doen, maar hoe kun je hier concreet mee aan de slag?

Onze uitdaging: wetenschap vertalen naar praktische pakkende voorbeelden, bewustwording creëren en inspireren.

Als stagiair werk je samen met onze productmanager aan verschillende commerciële projecten. Hierbij werk je aan diverse projecten van begin tot eind: je denkt mee over de communicatiestrategie en creëert content. Dit doe je samen met een multidisciplinair team van gedragswetenschappers, grafisch vormgevers, ict’ers, bedrijfskundigen en consultants.

Wie zoeken wij:

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van communicatie/marketing/media/commercieel
  • Je houdt van aanpakken en schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus
  • Je bent ambitieus, wilt je graag ontwikkelen en kunt wel tegen een stootje.
  • Je bent creatief, proactief en resultaatgericht

Wij bieden jou:

  • Een gevarieerd takenpakket met veel zelfstandigheid.
  • Je maakt kennis met veel verschillende facetten binnen het bedrijf: marketing, sales, frontoffice, backoffice, ICT en grafisch vormgeving.
  • De mogelijkheid om zelf projecten op te pakken, eigen initiatief wordt gewaardeerd.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over DilemmaManager:

DilemmaManager is de uitgeverij van de DilemmaMethode. Wij faciliteren organisaties als gemeenten, onderwijsinstellingen, zakelijk dienstverleners en corporates om zelfstandig met onze methodiek en tools te kunnen werken. Dat doen we binnen uiteenlopende thema’s op zowel individueel niveau (persoonlijke ontwikkeling en begeleiding) als op groepsniveau (organisatieontwikkeling en beleid). Centraal staat echter altijd het in kaart brengen van de werking van gedrag en hiermee ontwikkeling, sturing, verandering of begeleiding vorm kunnen geven.

Ben jij er helemaal klaar voor om de theorie van de afgelopen jaren eindelijk in de praktijk te brengen? En kan jij niet wachten om je te ontwikkelen tot startende professional? En durf jij met ons de uitdaging aan te gaan? Stuur je motivatiebrief en je CV sollicitatie@DilemmaGroep.nl.