Loading...

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid2018-08-14T15:56:26+02:00

Project Description

Duurzame inzetbaarheid is een thema waar organisaties heel verschillend invulling aan geven. Mede daardoor is het juist ook een onderwerp dat veel vragen oproept als je er concreet mee aan de slag wilt. Want hoe houd je medewerkers inzetbaar, gezond, fit en vitaal en zorg je dat ze zich blijvend ontwikkelen? En daar komt ook nog eens het aspect ‘eigen verantwoordelijkheid’ bij en zijn er onderwerpen waar je als werkgever niet altijd invloed op hebt. Toch blijkt dat als je simpelweg investeert in bewustwording bij medewerkers en in persoonlijke ontwikkeling, dat direct gevolgen heeft voor het ervaren van werkgeluk, resulteert in minder ziekteverzuim en dat de productiviteit van medewerkers toeneemt. Dan rest alleen nog de vraag hoe je hier invulling aan geeft. Onderstaande instrumenten bieden hiertoe een praktisch handvat en bieden medewerkers inzicht in wat zij zelf kunnen doen om inzetbaar te blijven en zich te ontwikkelen. De rapportages kunnen daarbij als concreet gespreksdocument en onderbouwing dienen om hierover met de werkgever afspraken te maken.

  • Faciliteert medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven
  • Stimuleert eigen verantwoordelijkheid en zelfregie
  • Bewustwording stimuleert werkgeluk
  • Door faciliteren minder ziekteverzuim en hogere productiviteit
  • Your Content Goes Here

Producten

Product Toepassingsgebied Wat brengt het in kaart
EmployabilityScan Gespreksdocument ten aanzien van inzetbaarheid en ontwikkeling. Geeft inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie van een medewerker. Het geeft op basis van acht onderwerpen een beeld van de kansen en risico’s ten aanzien van ontwikkeling en inzetbaarheid.
WerkgelukScan Gespreksdocument ten aanzien van inzetbaarheid en werkgeluk. Geeft inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie en geeft op basis van acht onderwerpen een beeld van de beleving van werkgeluk van de medewerker.
EmployabilityDeepscan Uitgebreid onderzoek ten aanzien van Duurzame inzetbaarheid. Geeft naast inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie, de beleving ten aanzien van werkgeluk, ook inzicht in mentale belasting, balans werk-privé en prioriteiten die de kandidaat stelt. Bij de Deepscan schrijft een adviseur van DilemmaManager de adviesrapportage op basis van de vraagstelling bij de kandidaat.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op
of vraag hier ons complete portfolio en prijslijst voor zakelijke dienstverlening aan.

Contact