Loading...

Loopbaanoriëntatie en -begeleiding

Loopbaanoriëntatie en -begeleiding2018-08-03T14:45:56+02:00

Project Description

Organisaties veranderen in een rap tempo. Dit vraagt een proces van continu leren en ontwikkelen van zowel organisatie als medewerker en heeft daarmee ook een effect op doorstroom en uitstroom. De mensen die in het verleden zijn aangenomen sluiten bijvoorbeeld niet altijd meer aan bij ‘de vraag van nu’. Aan de andere kant leidt de krapte op de arbeidsmarkt er juist ook toe dat organisaties voor sommige rollen/functies moeilijk de juiste mensen kunnen vinden en daarom bestaande kennis en kunde graag in huis houden. Welke vraag er ook aan ten grondslag ligt; Elke organisatie heeft beweegredenen om mensen in beweging te houden en te stimuleren tot ontwikkeling. Dat kan zowel intern, maar ook met een blik naar buiten. Onderstaande producten stimuleren bewustwording en beweging en geven de medewerker inzicht in persoonlijke kansen en risico’s ten aanzien van loopbaanontwikkeling en mobiliteit, zodat je jouw medewerkers onderbouwd kan faciliteren bij hun ontwikkeling of in het maken van een passende vervolgstap.

  • Inzicht in employability van jouw medewerkers
  • Inzicht in de ondersteuningsbehoefte
  • Objectief en verantwoord ontwikkelbudget
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here

Producten

Product Toepassingsgebied Wat brengt het in kaart
TalentenScan Gespreksdocument ten aanzien van het vormgeven van de loopbaan. Kan ingezet worden voor zowel interne als externe mobiliteit. Geeft inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie van een medewerker. Geeft een beeld van de kansen en belemmeringen die de medewerker ervaart ten aanzien van (loopbaan)ontwikkeling.
LoopbaanCheck Gespreksdocument ten aanzien van loopbaanontwikkeling. Geeft inzicht in hoe de medewerker zijn/haar huidige loopbaan, arbeidsmarktpositie, kwaliteiten en ambities beleeft.
TalentenDeepscan Uitgebreid onderzoek ten aanzien van (loopbaan)ontwikkeling. Geeft naast inzicht in persoonlijkheid en intrinsieke motivatie van een kandidaat, de kansen en belemmeringen die de medewerker ervaart ten aanzien van (loopbaan)ontwikkeling, ook inzicht in mentale belasting, balans werk-privé en prioriteiten die de kandidaat stelt. Bij de Deepscan schrijft een adviseur van DilemmaManager de adviesrapportage op basis van de vraagstelling bij de kandidaat.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op
of vraag hier ons complete portfolio en prijslijst voor zakelijke dienstverlening aan.

Contact