Loading...

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling2018-08-16T12:40:38+02:00

Project Description

Hoe haal je het beste uit medewerkers en hoe monitor je dit? En wanneer er gekeken wordt naar talentontwikkeling, hoe haalbaar zijn de doelen dan? Zijn de verwachtingen die ik van een individuele medewerker heb ook realistisch en haalbaar? Ontwikkeling van mensen is meer dan het volgen van een opleiding of een training. Met behulp van onze toolkit Ontwikkeling bieden we inzicht in de werking van gedrag in relatie tot talentontwikkeling. De instrumenten in deze toolkit kunnen bijvoorbeeld ingezet worden om een startpunt te bepalen voor een ontwikkeltraject. De uitkomsten geven een beeld van kansen en risico’s en daarmee van het ontwikkelpotentieel van mensen en zijn na afloop van een ontwikkeltraject ook in te zetten om inzicht te geven in het rendement van het traject.

  • Zicht op ontwikkelpotentieel
  • Inzicht in kansen en risico’s ten aanzien van ontwikkeling
  • Maakt (persoonlijke) ontwikkeling meetbaar
  • Concrete handvatten en tips voor medewerkers

Toolkit Ontwikkeling

Product Toepassingsgebied Wat brengt het in kaart
Inzicht in persoonlijkheid 0-meting talentontwikkeling als start van een ontwikkeltraject. Geeft inzicht in persoonlijkheid, drijfveren en intrinsieke motivatie van een medewerker en vertaalt dit naar persoonlijke talenten, valkuilen en ontwikkelpunten. Ook is het mogelijk het profiel te matchen met competenties of organisatiewaarden en -doelstellingen.
360 graden feedbacktool 0-meting als start van een ontwikkeltraject, maar ook als tussenmeting of eindmeting Objectieve beoordeling van het zichtbare gedrag (vaardigheden en competenties) van de medewerker, door middel van een vergelijk tussen een zelfbeoordeling en feedback vanuit de (werk)omgeving.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op
of vraag hier ons complete portfolio en prijslijst voor zakelijke dienstverlening aan.

Contact